Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

Ståggån uten godkjent segment😂😂💥😱

Ride
 • 51.3km
  Distance
 • 727m
  Elevation
 • 1:56:19
  Moving Time
 • 1,213
  Calories
 • 43
  Suffer Score
 
Download

Comments

 1. Runar Valheim Værnes

  https://www.relive.cc/view/1027994763

 2. Hans Bjørling

  Hvis du sender inn link til både turen og segmentet til Strava support så kan de matche de manuelt. Har hjulpet meg noen ganger. Veldig rask respons også.

 3. Runar Valheim Værnes

  Takk, Hans Bjørling, jeg skal prøve 🤓det var jo sannsynligvis bedre årsbeste for min del

 4. Runar Valheim Værnes

  Det var heldigvis masse motvind, ellers hadde dette vært krise..!

 5. Hans Bjørling

  Jo, kjipt når det skjer. Klarte de ikke å matche segmentet manuelt heller altså? Ikke helt gjennomtenkt kanskje at de har valgt et av de segmenten med vanskeligst gps-dekning til klatrekongen .

 6. Runar Valheim Værnes

  Jeg tror problemet er nok at mange gode gamle segment er basert på data fra telefoner og GPS verktøy med større feilprosent enn de vi bruker i dag. Da har vi mindre feilmargin når vi kommer med våre moderne sykkelcomputere. Eller kanskje man må velge ei linje mer lik den opprinnelige, slik som at man må starte fra Vestoppfarten i Steinberget. I dag la jeg meg helt over til venstre i god tid før Ståggån krysset, det kan ha gjort det lille som skulle til for å miste segmentet. Det kan også hende at min Garmin 520 er lunefull. Den melder nesten alltid om "utenfor segment" i Vestoppfarten og Ståggån. Vet ikke om Strava har behandlet match-ønsket mitt enda:)

 7. Hans Bjørling

  Du har vel aktivert både GPS og GLONAS under innstillinger? Det hjelper på å få riktig posisjon når det er vanskelige forhold.

 8. Runar Valheim Værnes

  Ja, har aktivert begge. Men jeg har lest at noen ikke liker å bruke GLONAS, jeg merker ikke forskjell med og uten. Jeg har kikka nøye på ruta jeg tok, og det var min Garmin som kom på villspor helt øverst i Ståggån, på vei opp. Den visste bedre hvor den var på veg tilbake fra Selbusjøen.

  Nå har kundeservice manuelt matchet segmentet! Kanskje det ikke var så ille forhold likevel, men at jeg må tråkke til hardere🤓. Det føltes som mye motvind i hvertfall 😂