Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

500w geared test1

E-Bike Ride
 • 9.4km
  Distance
 • 214m
  Elevation
 • 20:22
  Moving Time
 • 570
  Calories
 
Download

Comments

 1. Răzoru' 🤙.

  Bicla electrica desigur ;) din respect as pune tura pe privat in locul tau.

 2. Alex Imreh

  Scrie in titlu ca e electrica, nu te agita ca editez pe calculator, s-a inregistrat la botul calului initial, inregistrez pt mine ca sa testez nu ca sa ma laud. Nu e cazu nici sa ma atentionezi, nici sa pun pe privat, exista pe Strava categorie de ebikes.

 3. Răzoru' 🤙.

  Nu ma agit 😊 nu am de ce. Pt ca eu stiu ce pot. Mereu am fost curios de performantele unei biciclete electrice, mi-am place sa fac niste antrenamente la trena uneia pe unrcare. Cine stie poate ne intersectam odata daca vrei asa de motivatie 😉

 4. Alex Imreh

  Cu placere sper sa ne vedem, sa povestim. Eu de exemplu sunt legat de un copil mic, in cazul meu un motor electric poate compensa o remorca cu copil in spate, altfel cam greu sa iesi din oras peste Feleac, prin Faget cu remorca/vela ..

 5. Răzoru' 🤙.

  Da..cam greu asa
  Pai poate ne vedem 😊 eu stau pe langa Iulius si ies in fiecare zi.

 6. Alex Imreh

  Acolo vin in parc, copilu are prioritate, el abia a trecut la roti de 20", io ma tin dupa fundu lui. Asta testata azi e bicicleta unui client, mai am ceva probleme la ea. Tre sa fac una si pt mine si o sa mai ies cu remorca .. 0742669918

 7. Răzoru' 🤙.

  Inteleg 😊 pai tinem legatura..
  Iti trimit un sms sa ai nr meu poate daca iesi fara remorca sa facem o tura tare 😉

 8. Alex Imreh

  Nu am cu cine sa las copilu asta e problema mea. Pe scurt e cam asa, se m poate explora, functie de motoare, baterii si ciclusti desigur. Eu ar trebui sa .. schimb jenunchii si sa dau jos vreo 8-10 kile. Dar in aceste conditii pot sa fac "antrenamente" cu tine pe pante in sus dar la drum drept si autonomue cred ca ma iei. Daca nu au udei preconcepute putem testa impreuna..

 9. Răzoru' 🤙.

  Inteleg. Pai o sa ne vedem si discutam mai amanuntit 😊 sigur o sa avem multe de povestit.

Kudos