Icon-ios-app
Strava
Free app for Android and iPhone

Evening Ride Rantakylä-Korpikoski-Kenkävero

Ride
 • 41.9km
  Distance
 • 1,119m
  Elevation
 • 1:38:11
  Moving Time
 • 2,157
  Calories
 
Download

Comments

 1. Olli Miettinen

  Hieno lenkki! Hyvä Sami!

 2. Sami Jumppanen

  Korpikosken lenkki ekaa kertaa ajettuna oli aika kiva. PK:ta voisi ajella siellä, kun on vielä noin sopivasti kotikin reitin varrella. Nyt lähti yllättäen heti vauhdilla ilman lämmittelyitä (ehtii sitä matkallakin lämmetä), vältteli maksimia alkuun ni kyl

 3. Olli Miettinen

  Mulle korpikoski on ollut sellainen kotilenkki. Useampi sata kiekkaa varmaan takana. Segu näyttää menevän tuota uutta tietä myöten, kun legendaarista on ajaa Tokeron kautta. Eli Vanhan sellin jälkeen käännös. Suosittelen myös korpijärven kiertoa kesällä.

 4. Sami Jumppanen

  Kenkäveron paikkeilla alkoi olla kapasiteetit käytetty, ei enää sykkeet nousseet eikä hengästynyt. Mutta VR ihan hyväkin jo siinä vaiheessa.

 5. Sami Jumppanen

  Ai siellä on segu...

 6. Olli Miettinen

  Olisko mikkelin pisin segu? Muistanko väärin..en jaksa kännyllä tarkistaa.

 7. Sami Jumppanen

  Seguhan siellä 6.4 km. Ei vaan näkynyt puhelimessa tuloksissa, kun ei ole ns. suosittu Stravassa.

 8. Olli Miettinen

  Lyhyt tuo olikin vs mitä muistin. Luulin, että on rantakylä - otava -korpikoski - vuolinko. Olisi sellainen mahtisegu. Ei näemmä ole tuokaan sattunut mulle, kun olisi pitänyt ajaa uutta tietä, eikä tokeron kautta.

 9. Sami Jumppanen

  Pitää tehdä variaatioita

 10. Olli Miettinen

  Seguja olisi hyvä olla 'sopiva' määrä. Eli sattua yleisimmille reiteille ja niissä olisi hyvä olla.jotain erityistä, miksi se ajetaan. Peruspolku tai tie ei välttämättä tarvitse riittää. Eikös KOM idea ole alunperin isoimmista nousuista. Suomessa tietty..

 11. Olli Miettinen

  ..laajennus on tietenkin paikallaan, kun isoja nousuja ei yksinkertaisesti riitä. Valtaosa reiteistä olisi kuitenkin hyvä olla seguttomia. Vai mitä on mikkeli mieltä?

 12. Sami Jumppanen

  Tässä on erinäisiä näkökohtia tullut mieleen. Periaatteessa aivan sama. Toisaalta täällä Strava-joukko ei ole kovin suuri. Palaan tähän vielä.

 13. Olli Miettinen

  Itselleni myös sama. Kaikki lopputulokset on lopulta kaikille sama. :) Vähän on omaa lehmää ojassa, kun jo nyt tulee Mikkelin reissuista pyöräsuunnistusta, kun moni pätkä on niin vieraita. Syy tosin on minussa silloin. :)

 14. Sami Jumppanen

  Segmenttien hienoin puoli on juuri tuo "suunnistus", eli itselle uusien paikkojen kiertäminen. Kuntomittarina otettava vähemmän vakavasti, kun olosuhteet vaihtelevat. Ja ihan varottava mustavalkoista suhtautumista tuloksiin. Mutta itsensä voittaminen ok

 15. Olli Miettinen

  Samaa mieltä kyllä uusista paikoista. Hienoimmat paikat ehdottomasti mukaan. Strava-laitteet on usein takataskussa tati repussa, niin ulkomuisti riittää muutamaan uuteen pätkään. Jos näyttö olisi segujen kanssa tangossa, olisi lenkit seguineen jouhevampia

 16. Olli Miettinen

  Seuraavalle mikkelin keikalle on ainakin toistakymmentä uutta paikkaa jo tiedossa. Lisäksi tuttujen petraus kesäkelissä. Kesäkuiva on onneksi usein se nopein keli, jolloin myös kuntomittari voi olla relevantti.

 17. Olli Miettinen

  Polkuviidakot on haastavampia, jos kukaan ei meinaa bongata, että mistä pätkät lähtee ja minne pitää kääntyä, että saavuttaa maalin. Muutoin ei juuri haasteita olekaan ja pätkiä saapi ollakin.

 18. Sami Jumppanen

  Nyt kun tässä on kokeiltu segmenttien tekoa, niin on vähän jo tuntumaa siihen mikä toimii ja mikä ei. Karilan pätkiä muutan varmaan privaateiksi. Harju on ehkä ok mutta muut ei. Muutenkin jos haluaa mitata vapaasti pätkiä niin tekee privaatteja.

 19. Olli Miettinen

  Jonkin verran katselin muita kaupunkeja ja käytännöt tosiaan vaihtelee segujen suhteen. Molempia tyylejä löytyy. Eihän tämä liian vakavaa tietenkään saisi minulle olla. Jotenkin vaan seguissa tulee testattua päivän vauhtia - aina. :)

 20. Sami Jumppanen

  No niinhän se menee :) Jollain tavalla pitää joskus mitata ja segut on siihen hirmu helppo tapa. Siinä sivussa pääsee tuloslistalle. Mutta on hyvä että voi keskittyä ajamiseen, tulokset vasta lenkin jälkeen.

 21. Olli Miettinen

  Suosikki-merkki tms. voisi olla hyvä stravassa. Silloim esim ulkopaikkakuntalaiset voisivat suunnata lenkkejään oletettavasti eniten "flow"-ta tarjoaviin reitteihin. Nän segut johtaisivat sinne, mitkä ainakin kannattaa lenkillä ajaa.

 22. Sami Jumppanen

  Yksi perusjuttuja tuloslistoissa on se, että yksi segmentti ei kerro päivän tarkoituksesta tai kokonaismatkasta. Oikeissa kisoissa on vielä se reiluus että sama päivä, reitti, tarkoitus ja olosuhteet kaikille.

 23. Olli Miettinen

  Mutta meillä kaikilla on oikeus ajaa sinä vuoden parhaana päivänä mikä tahansa segu täysiä. :) Lenkin tarkoituksen voi kaivaa, kun katsoo segun aikaa ja todellista ennätystä. Myös kuvausteksti ja vuodenaika kertovat itselle paljon.

 24. Sami Jumppanen

  No niin, eli segut on voitava ottaa positiivisesti myös puhtaasti voittamismielessä. Tuon halusinkin kuulla :) Ajoa vaan!

 25. Olli Miettinen

  Jep. :) Kilpailija ei pääse irti noin isosta jutusta. Mutta olihan mulla se flow mukana tässä, että ei mikä tahansa käy. :) Lisäksi olen valmis ajamaan nuo pätkät kelissä kuin kelissä kesällä `täysiä`.

 26. Olli Miettinen

  Ainiin. Se vielä, että toki saan melkein yhtä paljon tyydytystä oman parhaan ajan parantuessa kuin KOM:in saavutuksesta muilta. Kyllä minä lähinnä stravalla kehitän itseäni niihin oikeisiin kisoihin. :)

 27. Sami Jumppanen

  Stravasta saa kyllä hyvät ärsykkeet :)

 28. Olli Miettinen

  Kyllä. Vähän liiankin. Pitäisi tosiaan malttaa pääosa lenkeistä, mutta toistaiseksi pää ei ole kestänyt. Tilanne on kestämätön.

Kudos