Icon-ios-app
Strava
Free app for Android and iPhone

Luonteri retki 90 2014

Ride
 • 94.8km
  Distance
 • 1,788m
  Elevation
 • 3:47:33
  Moving Time
 • 4,192
  Calories
 
Download

Comments

 1. Jukka L.

  Hyvä Sami! Kalustoon nähden taukojen kanssa hyvä aika.

 2. Mikko T.

  Onnittelut!! Hieno ajo!!

 3. Sami Jumppanen

  Virallinen aika 4:16:40, sijoitus sarjassa 63/186. Siinä ensimmäisen kolmanneksen rajoilla siis, mikä on ihan ok noin pitkillä tauoilla. Eväinä suolapähkinää, Tutti Frutti -karkkeja (88% hiilaria) ja vettä. N. 45 km: suolakurkkua, kahvia, munkkirinkilä.

 4. Sami Jumppanen

  Jos pystyisi käyttämään geelejä ja urheilujuomaa, voisi tankata enemmän vauhdissa. Noita karkkeja söin vähän ajaessakin mutta vaikeaa oli saada pakastepussista ulos ja kun ne ovat vähän sitkeitä niin varovasti syötävä. Ruvettava kehittelemään omat juomat.

 5. Sami Jumppanen

  Kaivelin tuon GPS-jäljen perusteella, että aika oli noin 4:14:32, sekunteja sinne tänne riippuen lähtö/maaliviivan tarkasta sijainnista. Saattoi olla, ettei chip ottanut maalissa, vaan vasta kun menin luovuttamaan sen sisälle (?). Siellä nimittäin en saanut aikaa nähtäväksi.

 6. Petri Kiljunen

  Kisaputki auki, ensi kesänä Tahkolle.

 7. Sami Jumppanen

  Hehe, siihen tarviis jo etuvaihtajan.

 8. Sami Jumppanen

  Tuloslistalla tapahtuu. Olin äsken sijalla 58 ja listalla oli vastaavasti nimiä vähemmän. Aika edelleen sama. Mitähän siellä tapahtuu?

 9. Jukka L.

  Doping testin tulokset julkaistu ?

 10. Sami Jumppanen

  No nyt on 187 nimeä ja sijoitus 58. Siellä on noin 13 joilla ajanotossa häikkä (brutto ja nettoaika sama), minä tietysti mukana. Lisäksi on jokunen ilman nettoaikaa ja ainakin työkaveri puuttuu edelleen kokonaan.