Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

Kongsveien med Erik og Lars + 3 x Tryvann FTP

Ride
 • 66.3km
  Distance
 • 1,527m
  Elevation
 • 2:42:55
  Moving Time
 • 2,062
  Calories
 
Download

Comments

 1. Lars R.

  Faaaaen, så ble det ett sekund da ;) Hehe. Grattis, ikke dumt å starte bakerst ;)

 2. Alex Krill

  Takk for flott drahjelp! Ser ut til at jeg brukte Post trikset der. Men den tiden er like mye din og Erik sin, ville ikke gått alene ;)

 3. Alex Krill

  Og må bare si at monsterspurten din på slutten var helt rå

 4. Erik B

  Grattis mann, gikk unna! Føltes helt jævelig som jeg fryktet, men det skal visst gjøre vondt :-P Det er jo absolutt lov å dra en Post

 5. Erik B

  Skulle gjerne slengt meg med opp Tryvann - vi tar det neste gang :-P Ble hamburgersteking og sviing av hamburgerbød istedenfor

 6. Alex Krill

  Ja, vi tar det igjen snart. Iallefall nå som høstværet har begynt å bli bra :D

 7. Lars R.

  Ikke noe stress! Ligget bak dere opp Tryvann så mye så skyldte begge å dra litt opp der :P Litt kjipt med det ene sekundet selvsagt, hehe. Gikk unna på slutten der ja, ser vi hadde bra fart siste meterne :)

 8. Arne Post

  Her gikk det unna! Solid! Ikke værst med eget "triks" oppkalt etter seg. Jeg er jo generelt bare dårlig på å få skoa i pedalen ;)

 9. Lars R.

  Er visst positivt for Strava sin del ;)

 10. Martin P. Hoff

  Nice grattis! :)

 11. Nikolai Johan Heum

  Fader folkens, dere er RÅ!! Jeg blir med neste gang :) Flere av dere som blir med Erik og meg på 4x tryvann i morgen? Avgang 16:00?

 12. Alex Krill

  Lars: Ja, du fortjente å få en KOM der. ingen tvil. Arne: haha, det er jo en ære med eget triks! Fra nå av kan vi kalle det " å dra en post"

 13. Erik B

  Arne, det er en hedersbetegnelse - og han som utformet pedalene for landveissykkel kan umulig ha tatt en stillestående start i et felt noen gang :-P