Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

Racer - maksdrag i Grefsen med Alex

Ride
 • 46.5km
  Distance
 • 832m
  Elevation
 • 2:01:44
  Moving Time
 
Download

Comments

 1. Arne Post

  Bra jeg ødela masterplanen din for et par uker siden, for nå ser resultatlisten på Oslos Klatrekonge ennå bedre ut enn den ville gjort da, for din del. Jeg er imponert!

 2. Erik B

  Arne, setter pris på slik tilbakemelding. Jeg har ikke mange sykkel-helter (av forklarlige grunner), men det du gjør er utrolig imponerende. Kongen av Strava og alle bakkesegmentene, og det selv om du trener sykkel som større eller mindre del (avhengig av helsesituasjonen) av treningen inn mot vintersesongen..

  Strava gir skikkelig motivasjon i treningen, og veldig morsomt å faktisk finne treningskamerater som øker kvaliteten på treningen som Alex, Lars og Nikolai. Det tror jeg har forbedret med fra i fjor til i år, hardøktene har blitt vesentlig hardere, og færre midt på treet økter.

  Har sagt det før, men nå tror jeg at jeg har toppet ut alt jeg kan av tider - nå skal det blåse medvind 360 grader for å få ut noe mer :-P

 3. Erik B

  PS: jeg låner bare 1.plassen til du prøver deg i Grefsen etter Birken - lykke til i morgen! Men screenshot tatt som lovet ;-)

 4. Henning Carlsen

  For noen tider!! :)

 5. Alex Krill

  Konge! Grattis... du kjørte som pantani idag

 6. Alex Krill

  Og ser du leder klatrekongen nå også. Sterkt! :D

 7. Alex Krill

  ...og må bare påpeke at å kjøre "pantani stil" er å legge igjen hjelmen i bunnen av bakken. Ikke å ta Epo. lol

 8. Espen Sjeggestad

  Grattis med ekstreme tider! Konge er jo ikke  den verste tittelen å ha ;-)

 9. Erik B

  Takk, Espen! Føler meg som en midlertidig monark, men det er jo utrolig gøy - det må jo innrømmes :-)

 10. Lars R.

  Råtass! Grattis :)

 11. Martin P. Hoff

  Hakke vært på nett noen dager - dette var jo helt rått - grattis :-)

 12. Erik B

  Takk Martin (og Lars!), jeg er utrolig fornøyd med årets tider, over alle forventinger og utrolig morsomt! Ikke akkurat den samme milepælen som birken under 3 timer, da.. :-)

  PS: sier det så ofte jeg kan, men stor takk for Klatrekongen-initiativet! Uten den hadde hverken Strava eller sykling i Oslo by vært i nærheten av å være så gøy

 13. Alex Krill

  Grattis med klatrekonge finaleplass kompis! Skal komme og se på og heie!

 14. Erik B

  Takker, Alex!! Skal være helt ærlig å si at Lars' og spesielt din progresjon i år er direkte årsak til at sykkelgleden i år holdt seg vedlike helt fra vinteren av, utrolig motiverende og imponerende å følge med hva dere har gjort igjennom hele sesongen. Og jeg har selvfølgelig storkost meg med alle øktene vi har hatt sammen (haha, utrolig hvor vanskelig vi har det med å finne felles tid hvor vi alle er ledige, desto mer morsomt når det klaffer), og full Strava-support gjennom hele året :-)

  Gleder meg skikkelig til søndag, resultatet er helt sekundært - det blir rett og slett en helt perfekt avrunding av sesongen uansett hvordan det går :-) Ser frem til å se deg der!

 15. Nikolai Johan Heum

  Denne tiden er så vill....!

 16. Erik B

  Haha, den slår du garantert i år - men husker denne økten med glede! Har glemt smerten heldigvis :P