Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

Håpløse QOM-forsøk i motvind og stive bein...

Ride
 • 65.6km
  Distance
 • 948m
  Elevation
 • 2:34:55
  Moving Time
 • 1,438
  Calories
 
Download

Comments

 1. Pål H. Svendsen

  Ser jo ut som det ikke gikk så aller verst ;)

 2. Line H.

  Ha ha :) QOM tenker jeg ikke på engang.

 3. Barbro Engebretsen

  Fikk ikke de som jeg hadde håpet på, Pål. Det var nok vel optimistisk i denne motvinden og med denne kroppen her... Sterke damer i toppen som blir vanskelig å slå- uansett vindretning! Nei, det gjelder å ikke la seg lede inn i QOM-helv...., Line ;-)

 4. Line H.

  Blir for avansert for meg, men tøft at du prøver! Tommel opp :)

 5. Barbro Engebretsen

  Synes det er et gøy mål for en ellers kjedelig landeveis- økt, ikke mer avansert enn det ;-)

 6. Line H.

  Vil jammen prøve jeg også :)

 7. Pål H. Svendsen

  *skifter kjønn, kaller meg for Cait og prøver jeg også...*

 8. Siren W.

  "Oh oh - you just lost your QOM to Barbro Engebretsen". Da må jeg vel ut igjen, da. The game is on, Barbro ;-) Trikset er å velge segmenter etter vindretningen ;-)

 9. Barbro Engebretsen

  Hærlig, Siren! Jeg ble så motivert av den bloggen din hvor du skrev om Strava- segmentene og klatredronning :-) Skjønner det skal litt til å få deg ned fra tronen, men gøy å prøve seg litt på en ellers kjedelig treningstur. Må gjøre et tappert forsøk igjen når vinden snur :-)

 10. Siren W.

  Så bra! Gøy med litt kniving :-) For et år eller to siden hadde jeg ikke sjans mot Inger og deg i bakkene, så den tronen er ikke noe sikkert sted. Regner med det ryker noen flere QOM'er utover høsten ;-)

 11. Inger Engebretsen

  Sykt fet dette her! Knallbra Barbro :)) Den QOM'en er utrolig kul å ha siden det er et segment som alle sykler i felt på CLST. Du må prøve deg på flere bakke-segmenter før det blir glatt ute ;-) Jeg må liksom litt lengre unna byen for å finne noen segmenter jeg har sjans på. GØY at du prøver på QOM'er.

 12. Barbro Engebretsen

  Inger altså :-) Du har jo allerede nærmest alle QOM-ene på segmenter her i byen jo!! Artig med høst-jakt også uten rifle ;-)

 13. Inger Engebretsen

  Nei, nei...jeg mister hele tiden QOM'er. Men dette er tøff; den har vi helt likt uten å ha syklet sammen: https://www.strava.com/activities/329276171/segments/7793615955

 14. Barbro Engebretsen

  Arti :-) Ja, det er jo moro å miste disse QOM- ene også, slik at man må jobbe litt for å ta dem tilbake igjen :-) Hva hadde syklingen vært uten Strava! :-D

 15. Siren W.

  Hvis dere trenger en skikkelig utfordring, kan dere prøve denne: https://www.strava.com/segments/4145130?filter=overall&gender=F . Ingen jenter har syklet den. Jeg prøvde på fredag, på MTP, men måtte gi meg 20 meter fra toppen. Har tenkt å prøve igjen. Guttene klarer det på racer, men det tror jeg ikke jeg tør prøve på en gang.

 16. Barbro Engebretsen

  Hvordan er underlaget her? Grus? Hva er den største utfordringen- veldig bratt??

 17. Inger Engebretsen

  Du har vel 11-28, Barbro? Går ikke med min racer (eller raceren sin rytter) med 11-25 tror jeg. Kanskje vi kan dra dit alle tre sammen på mtb en gang?

 18. Siren W.

  Asfaltunderlag, snitt ca 20% stigning, men opp mot 25-27 på det bratteste.

 19. Pål H. Svendsen

  Tidligere het det CAT fights, nå er det QOM fights :-p

 20. Barbro Engebretsen

  God ide Inger. Da må jeg i såfall bytte klinga på MTB- en har 36- 11 på den nå... Helga kanskje? Du kan få være med Pål. Grrr...

 21. Inger Engebretsen

  Vi snakkes nærmere. Fellestur uansett rute er helt topp :)

 22. Barbro Engebretsen

  Har vakt så jeg kan ikke dra så langt avgårde. Men hiver i såfall sykkelen i bilen og er gjerne med på en tur som ikke drar så langt avgårde. MTB- tur er fint:-)