Icon-ios-app
Strava
Free app for Android and iPhone

Lugn tur runt Sibbofjärden

Ride
 • 29.1km
  Distance
 • 170m
  Elevation
 • 1:09:48
  Moving Time
 • 744
  Calories
 • 48
  Suffer Score
 
Download

Comments

 1. Jimmy K.

  155bpm i snitt och lugn tur? Har du 250 som max eller?Hehe :P Klassisk nybörjarfälla... har du wattmätare så använd den. För syns tydligt på din wattzoner att du ligger och sprätter av/på konstant som på ett linjelopp med liten. Kör du lungt ska watt till 99% ligga i zon1-2 så börja med att lägga kedjan på lilla klingan fram och växla före du trycker på uppför.

 2. Joakim Berndes

  Tack för tips :) Jag körda några intervaller på några raksträckor 😂 Det är ju så sjukt roligt och cykla så jag sprätter nog iväg lite då och då :0) Har Garmin Vector S2 men jag bara trampade på idag och tänkte ta det lugnt, ta mycket bilder och filma med min nya Garmin Virb. Bidde kanske inte riktigt så, men det är ju så sjukt roligt!!! Har ju aldrig tränat i hela mitt liv och hittade detta med cykling för 2 år sedan, instegs race förra sommaren i juli :0)

 3. Jimmy K.

  För att bygga en bas och bli snabbare måste man börja ifrån botten. Så lämna farten hemma och njut av lätt rull på nästa distanspass. Fria intervaller bra det med, men dagens pass är klassiska mellanmjölk som gör varken av eller till så hoppas du tar denna konstruktiva kritiken rätt och tränar mer rätt dag för dag så är du fullfjädrad cyklist innan du vet ordet av :)

 4. Joakim Berndes

  Tack Jimmy! Ja jag tar till mig detta. Bojan brukar också ge mig mycket bra råd. Ibland glömmer jag i min iver och det får jag veta, haha. Jag ska tänka mig för och bestämma mig vilken typ av pass jag ska köra innan jag hoppar på och hålla mig till det. =D Ha en trevlig helg!

 5. Joakim Berndes

  Jonas Christensen Tog lite bilder så du får se våra vackra vägar här uppe :0)

 6. Jonas Christensen

  Najs Jocke! Blå himmel och fartvind, mums!

 7. Rikard Sauce

  429W 😱

 8. Joakim Berndes

  Rikard Sauce Trodde det var lugnt, men blev lite upp och ner 😂😂