karas4training.com

Skopje, Skopje, Macedonia (FYROM)

http://karas4training.com/

Прв македонски веб-портал и блог платформа која активно разработува активни спортско-рекреативни содржини. За сите љубители на сите спортови...

Во овој клуб, читателите на karas4training.com ќе можат да си ги одмерат нивните омилени спортски активности и успеси, да се мотивираат и да споделат дел од нивните тајни стратегии, тренинзи и прашања.

Join Club

Last Week's Leaders

  • Last Week
  • This Week

This Week's Leaderboard