EvroIns Running School

Скопје, Скопjе, Македонија
http://skolazatrcanje.mk/

Љубители на трчањето чија цел е рекреативно да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од својот живот. Долгорочната цел ќе биде секоја година во школата да се вклучуваат нови заинтересирани кандидати и со тоа да се зголеми бројот на луѓе кои што ќе учествуваат на трките во Македонија и надвор од нашата држава и ќе трчаат рекреативно или професионално. Освен водењето на почетници во трчањето, целта на ова школо ќе биде и формирање и водење на напредни групи кои ќе осигураат добри резултати и долгорочно бавење со рекреативното трчање.

Join Club

Last Week's Leaders

  • Last Week
  • This Week

This Week's Leaderboard