Santa Ride 2020 The Most Wonderful Ride of the Year van 12 t/m 27 december

12
DEC
10:00 AM Saturday
Meet Up Spot Vanuit huis of één van de 7 GPX Rides
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Santa Ride
12 - 27 december 2020

The most wonderful Ride of the year

www.santaride.nl

In navolging van de vele Santa Run’s is er in 2020 de primeur van de Santa Ride. Ook alle fietsfanaten kunnen in Santa Style hun sport beoefenen, fietsen voor het goede doel en een leuk (coronaproof) feestje bouwen.

Van 12 t/m 27 december 2020 doen we dat vanwege Covid-19 vooralsnog met een Home Edition. Bestel de Santa Ride Home Edition Box, fiets met je fietsvrienden de Santa Ride 2020 en steun Fonds Gehandicaptensport.

De Santa Ride 2020 fiets je vanuit huis. Of je rijdt één van de magnifieke NL Tour Rides GPX routes die je bij inschrijving krijgt.

Spreek tussen 12 en 27 december af met je fietsvrienden in Santa Ride outfit! Fiets je rondje en drink na afloop een Lucky 13 Herfstbock Biertje of een glühwein. Zorg ervoor dat je de foto in Santa Ride outfit op sociale media post en maak kans op leuke prijzen.

Wat zit er in de Santa Ride Home Edition Box?

- Santa Ride Winter Jersey + Beard Buff & Hat
- 2-Pack Lucky 13 Bock Beer voor na de finish
- Keuze uit 7 GPX routes (the best of NL Tour Rides 2020 tochten) van elke 70 a 80 kilometer (niet te gek hartje winter….). met keuze uit weg of gravel.
- Glühwein kruiden om zelf een lekker warm drankje te maken
- Schrobeller Schnapps (om lekker warm te worden na afloop)
- Santa Ride Spotify Playlist om in de X-Mas sfeer te komen
- Maxim sportreep voor onderweg
- Kortingsvoucher van € 5 voor de Santa Ride Cafe Editie 2021
- Donatie aan Fonds Gehandicaptensport

Zeven nieuwe GPX routes
(5x weg / 2x gravel)

De Santa Ride Home Edition kan je rijden vanuit huis. Spreek met maximaal 3 andere fietsvrienden (per groepje) af en ga in Santa Stijl lekker je rondje rijden.
Of je kiest ervoor om één van de ‘Unridden’ toertochten van 2020 te doen. NL Tour Rides had voor de 2020 kalender al een aantal nieuwe routes gemaakt die vervolgens nooit gereden zijn. Die routes krijg je nu bij inschrijving. De tochten zijn elk ongeveer 70/80 kilometer lang en starten en finishen in:
- Den Bosch (wegtoertocht)
- Amsterdam (wegtoertocht)
- Amerongen (gravel tocht)
- Rotterdam (wegtoertocht)
- Zwolle (wegtoertocht)
- Eindhoven (gravel tocht)
- Alkmaar (wegtoertocht)

Donaties voor Fonds Gehandicaptensport
De kerstgedachte is ook om iets extra's voor je naasten te doen. Dit jaar wist NL Tour Rides en haar deelnemers al voor bijna € 100.000 aan donaties op te halen voor o.a. het Rode Kruis, Zorgwerkers met Corona (ZWIC) en het Fonds Gehandicaptensport.

Ook van de Santa Ride doneren we weer per deelnemer een bijdrage aan het Fonds Gehandicaptensport zodat iedereen kan sporten.

BONUS: Santa Ride Cafe Edition | 27 december 2020
Mochten de corona maatregelen het toelaten dan organiseren we voor alle deelnemers aan de Santa Ride Home Edition 2020 een extra BONUS Ride op 27 december 2020. Vanuit zes lokaties in Nederland (Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Beverwijk, Veenhuizen en Arnhem) bieden we dan de Santa Ride Café Edition aan. Op 15 december zullen we communiceren of we dit extraatje kunnen organiseren. Inschrijving is alleen toegankelijk voor Santa Ride deelnemers en is GRATIS.

Inschrijven: www.santaride.nl


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland