Gravelty Rudolph, 12-27 december de X-Mas Gravel Ride incl. Rudolph Winterjack

12
DEC
9:00 AM Saturday
Meet Up Spot Veluwe, GPX Ride
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Gravelty Rudolph
12 t/m 27 december | Veluwe

'Coronaproof' vanuit je kofferbak

Meedoen?: www.graveltyseries.nl

Als afsluiting van onze succesvolle Gravelty events in 2020 hebben we als uitsmijter op het einde van het jaar de Gravel X-Mas Ride; Gravelty Rudolph! Schrijf in en krijg een Rudolph BOX thuisgestuurd en fiets tussen 12 t/m 27 december één of twee van de Gravelty Rudolph GPX routes.

Schrijf in en ontvang een limited edition X-Mas Gravelty Wielerjack
De Gravelty Rudolph Box krijg je voor 10 december thuisgestuurd. Je ontvangt alle startbescheiden in tweevoud plus twee GPX routes over de Veluwe. Dus 2 voor de prijs van 1!

- Uniek X-Mas wielerjack van Gravelty Rudolph. Je kunt kiezen uit een ‘Rudolph Ugly Sweater’ design of een ‘Noorse trui’. (winkelwaarde € 69)
- Twee GPX Routes voor een gravel ride dwars over de Veluwe
- Maxim Sportvoedingpakket (t.w.v. € 11) met 2 sport bars en 2 sport gels.
- Gravelty Rudolph Finishers medaille
- Twee Lucky 13 Herfstbock biertje
- Twee Coffe Dripping Bags
- Verzendkosten inclusief Track & Trace
- Kortingsbon van € 5 voor de Gravelty Series 2021
PLUS EXTRA CYCLING SOCKS!
- Als extraatje krijg je een set Grupetto Cycling Socks in je Gravelty Rudolph BOX.

Hoe fiets je de Gravelty Rudolph?
Je kunt op elke plek op de GPX route beginnen. Zoek in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, doe je Gravelty Rudolph Wielerjack aan, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Ga niet met meer dan 2 wielrenners op pad en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je het Lucky 13 herfstbock biertje en kijkt met voldoening terug op een mooie graveldag over de Veluwe.

Genieten met de G van Gravel
De Veluwe kent eindeloos veel kilometers prachtige gravelpaden, bossen en heidegebieden. In de Gravelty Rudolph fiets je alle gravel wegen in Midden- en Zuid-Veluwe. Plus on-Nederlandse vergezichten. Een variërende route met bospaden en single tracks en de nodige klimmetjes. Plus on-Nederlands vergezichten. Genieten met de G van Gravel!

Meedoen?: www.graveltyseries.nl


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland