Strava
Free app for Android and iPhone

Gravelty Cobbles, 5 - 15 maart Gravel Ride-in-a-Box door Midden Brabant, www.graveltyseries.nl

5
MAR
9:00 AM Friday
Meet Up Spot Start ergens langs de GPX route
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Gravelty Cobbles
5 - 15 maart 2021 | Midden-Brabant

www.graveltyseries.nl//gravelty-cobbles/

Gravelty Cobbles Box
Tussen 5 en 15 maart 2021 kun je de GPX Ride-in-a-Box van de Gravelty Cobbles rijden.

De route ligt in de buurt van Tilburg, de thuisbasis van Cobbles, met wie we deze gravelrit organiseren. De route voert je langs diverse natuurgebieden in Midden Brabant, over de mooiste onverharde (en wat verharde) paden!

Cobbles is het Nederlandse online lifestyle magazine voor fietsfanaten, met informatie en entertainment voor gravelrijders, wielrenners en mountainbikers, van beginner tot gevorderd.

HET NIEUWE COBBLES WINTERJACK
Je ontvangt alle startbescheiden van deze Ride-in-a-Box thuisgestuurd in een grote… doos! Onderdeel van de Gravelty Cobbles Box is het nieuwe winterjack van Cobbles, t.w.v. € 79. Als extraatje krijg je ook nog eens een set Grupetto Cycling Socks cadeau!
Verder zitten er in de Box 2 IPA biertjes van Lucky 13 Beer, Coffee Dripping Bags, een Finishers Medaille en een Maxim Sportvoedingspakket.

HOE WERKT HET?
Door de corona maatregelen kunnen we je geen centrale start/finish locatie aanbieden. Maar je kunt natuurlijk wel gewoon gravellen! Je kunt op iedere plek op de GPX route beginnen. Zoek in de nabijheid van het parcours een rustige parkeerplaats, zet een kop koffie met onze Dripping Bags, haal je fiets uit de kofferbak en start je tocht. Volg de GPX en gebruik onderweg je Maxim Sportvoedingspakket. Bij terugkomst neem je het Lucky 13 IPA biertje en kijk met voldoening terug op een mooie graveldag.

Meer info: www.graveltyseries.nl


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland