Icon ios app
Strava
Free app for Android and iPhone

COPPI Ride Girona #1: The opwarm edition

23
MAY
10:00 AM Thursday
Meet Up Spot Gerona, Spanje
Tempo / Rolling Hills

COPPI Ride Girona #1

Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe plannen! Het eerste plan van 2019 dat we met jullie willen delen is: COPPI Ride Girona #1.
Samen met onze vrienden van Equipe Girona organiseren wij een 4 daagse fietsreis in misschien wel de hoofdstad van de fietswereld.

Wat gaan we doen?

Op donderdag 23 mei vliegen we vanaf Rotterdam naar Girona, om 13:20. Van daar gaan we met de bus naar Equipe guesthouse waar de Rotterdammers Mick en Wilma ons opwachten. Die avond doen we een klein avondritje, dan gaan we vrijdag en zaterdag de hele dag fietsen, en zondag 26 mei vliegen we om 9:20 weer terug, zodat je weer lekker op tijd thuis bent en maandag weer fris naar je werk kunt.

Robert Gesink, Dennis van Winden, Koen Bouwman en natuurlijk Jetse Bol: het is niet voor niets dat zo veel professionals in Girona wonen. Niet alleen het klimaat en het eten, ook de omgeving is er fantastisch en heel geschikt om te fietsen.

In Girona regelen wij:

- Drie nachten onderdak inclusief ontbijt;
- 1 keer met zijn allen avondeten bij Equipe;
- drie dagen fietsenhuur ( Carbon van een goed merk, Shimano)
- guiding tijdens de ritten;
- supermooie uitzichten en hele mooie routes

Wat zit er niet bij?
De overige maaltijden, plus een incidenteel kopje koffie en wat je daar nog meer uit wilt geven.

Wat kost dat?
Alles bij elkaar kosten deze 4 dagen je €625. Dat is dus inclusief onderdak, ontbijt en 1 avondmaaltijd, fietsenhuur en vlucht.

Bij Equipe zijn nog 4 kamers voor 2 personen beschikbaar, dus in principe deel je de kamer met iemand anders. denk er dus aan om je fietsvriendje of vriendinnetje mee te vragen. Wil je per sé op 1 kamer slapen in je eentje? Dan is dat ook vast te regelen. Mail dan even.

Kleine disclaimer: bij dit bedrag hebben we rekening gehouden met de vliegprijzen van dit moment. Het zou kunnen dat het ietsje duurder worden als je langer wacht met aanmelden.

Heb je interesse? Mail dan naar: yoram@coppikoffie.nl


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland