Strava
Free app for Android and iPhone

COPPIRide#50😍: the COPPI goes naar bouten again edition

5
JUL
10:00 AM Sunday
Meet Up Spot COPPI
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

De vijftigste COPPIRide, en wat hébben we wat te vieren! Rijden op Zwift is natuurlijk leuk en zo, maar buiten rijden is gewoon leuker. Maar nee, echt. We staan als een stel jongen koeien achter de staldeuren te trappelen. Zon op je helmpje, beentjes in de zonnebrand, kop in de wind, that’s the stuff. Want nu we weer buiten mogen, reken maar dat we dat gaan doen!

Er moeten nu wel een paar dingetjes anders. zo moet je je inschrijven, zodat we de gegevens van iedereen hebben. Heb je je niet ingeschreven van tevoren (dat kan op: https://bit.ly/COPPIRide50)? Dan mag je helaas niet mee. En omdat het ook al weer een tijd geleden is, lijkt het ons ook wel verstandig om een maximum aantal deelnemers van 40 vast te stellen.

Wat is er niet anders? We rijden 50-80 (maar mén, wat hebben we een zin om weer eens 80 te knallen!), we hebben er zin in, dus er gaat zeker 30 gereden (dat betekent dat er ook wel eens 35 op je teller staat), we doen lief, veilig, hebben klikschoentjes en een helm is verplicht. Is er nog tijd voor koffie? Hells yes. Koffie en fietsen! Hoe verzinnen ze het?


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland