Strava
Free app for Android and iPhone
Give Kudos
877
27
Decathlon Strava Challenge

Decathlon Strava Challenge

4:06 PM on Tuesday, November 28, 2017

Tijd voor een nieuw verhaal

Vandaag start een nieuw verhaal met een ploeg supergemotiveerde Decathloniens.

Onze missie is en blijft sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk lopers, fietsers en wandelaars. We gaan dit project aan met 14 Decathloniens (relais), een sterk team moderators en heel onze Strava Community.

Vanaf december zal de ‘community’ centraal komen staan, we gaan voor jullie focussen op de Virtual Races (volledige uitleg volgt).
Door voor jullie, en met jullie, sportactiviteiten uit te werken willen we jullie de kans geven om nog meer producten te testen (al dan niet met onze medewerkers) en jullie meningen te delen. Activiteiten zullen georganiseerd worden op lokaal en bovenlokaal niveau.

Vanaf januari zullen we jullie de kans geven om ons gloednieuwe logo "Decathlon Strava Challenge" te drukken op jou favo loopuitrusting/fietsuitrusting zodat iedereen je direct herkent en kan aanmoedigen in jouw persoonlijke uitdaging.

Elke maand zullen we blijven, de Distance Challenge ranking afficheren maar tegelijk ook de rankings van de Virtual Races. Vanaf februari werken we ook aan enkele nieuwigheden voor onze community...

Alle communicatie zal gebeuren via deze FB groep + de Decathlon Running Fans op Strava + de Google Site + Nieuwe instagrampagina.
Dezelfde communicatie zal steeds op de 4 media geplaatst worden (vanaf 1/12)

Eerste meeting met ons gloednieuwe Decathlon Strava Team in een scherp herfstzonnetje te Hazewinkel (Willebroek)