CC Kumanovo

CC Kumanovo

Kumanovo, Municipality of Kumanovo, Macedonia (FYROM)

Да се биде аматер е едноставно.
Не е важно колку си брз, колку победи си имал или дали воопшто си победил на трка.
Најважно е, и се што треба да правиш, е едноставно да „бидеш”...
да бидеш на асфалтот
да бидеш на патеките
да бидеш неуморен
да бидеш смел
да бидеш партнер
среќен
горд
да бидеш ти.

Стреми се да бидеш атлета... и ти веќе си..

Join Club

Last Week's Leaders

  • Last Week
  • This Week

This Week's Leaderboard