Give Kudos
64
7
033 Strava Circuit

033 Strava Circuit

2:50 PM on Wednesday, January 20, 2021

Langer de mogelijkheid voor segment 7 & 8 plus overige info.

Beste lopers,

Zojuist werd het voorgenomen besluit aangekondigd voor de Avondklok. Komende dagen zal deze waarschijnlijk met een meerderheid worden aangenomen. Daarnaast kwam de regen met bakken uit de hemel de laatste dagen, waardoor de eerste resultaten op het 7e segment maar langzaam maar binnen druppelen. Om jullie een beetje tegemoet te komen hebben we besloten om het 7e segment met een week te verlengen. Hierdoor kunnen jullie het huidige segment tot en met zondag 7 februari lopen! Het geeft ook net even wat meer tijd om deze relatief lange afstand eventueel twee keer te lopen (ook als de spoorbomen van het ‘Ponlijntje’ onverhoopt een keer dicht zijn).

Het 8e en laatste segment (de finale) start hierdoor op zaterdag 6 februari. Ook voor dit segment willen we 3 weken uittrekken. Zoals aangekondigd kan je bij het laatste segment kiezen tussen 10 of 21.1 km! We zijn momenteel al druk bezig met de formule, want hier is minder referentie materiaal van dan bij de ‘baanafstanden’. Meer info over dit segment volgt dan op vrijdag 5 februari.

Verder hebben de mannen achter het RUN033 circuit (www.run033.nl) een leuk filmpje gemaakt waarin we e.e.a. vertellen over het 033 Strava Circuit. Ook segment 7 komt hierin uitgebreid aan bod. Zeker het kijken waard, al zeggen we het zelf! (let wel: we hebben het in het filmpje nog over einde segment 7 op 31 januari, maar dit is dus 7 februari geworden). Check: https://www.youtube.com/watch?v=4t6ptD3xFRw

Tot slot: omdat we alle challenges of leuke initiatieven rondom ‘veilige’ loopjes in deze regio een warm hart toedragen in deze bizarre tijden; willen we jullie als enthousiaste lopers wijzen op de mogelijkheid om een halve of hele marathon op 30/ 31 januari te lopen via de organisatie van Marathon Amersfoort. Voor alle betreffende Corona regels, inschrijven en vooral ook de prachtige route, check: www.marathonamersfoort.nl.

Sportieve groet,
Koen & Sjoerd.