Strava
Free app for Android and iPhone
Give Kudos
78
18
033 Strava Circuit

033 Strava Circuit

1:29 PM on Sunday, March 14, 2021   •   Edited

033 Strava Circuit 2.0

Beste lopers,

Terwijl de stofwolken van de Grande Finale amper zijn opgetrokken, presenteren we jullie met veel enthousiasme het 033 Strava Circuit 2.0. Graag delen we in dit bericht met jullie benodigde informatie. Het is behoorlijk veel, maar op deze manier kan je altijd terugvallen op dit bericht als je het even niet meer weet. Uit de vele responses (nog bedankt voor het invullen!) hebben we inspiratie gehaald voor een leuk vervolg op het eerdere circuit. Naast het reguliere klassement hebben we daarom ook nog iets nieuws voor jullie in petto, maar daarover lezen jullie komende woensdag meer! Het heeft in ieder geval iets te maken met de beste wijk/ dorp in de regio! Tip, verzamel alvast zoveel mogelijk toppers uit je wijk!

033 Strava Circuit 2.0

Wat? 5 verschillende segmenten, verdeeld over Amersfoort, die je zo snel mogelijk probeert af te leggen Op basis van je gelopen tijd (en eventuele leeftijdscompensatie) krijg je punten toegekend. Deze regels werken precies zoals bij het eerste circuit.

Op de website www.033stravacircuit.nl kan je je punten terugvinden en kijken hoe jij (en anderen) het er vanaf hebben gebracht. Net als bij het eerste circuit maken we na 5 segmenten een klassement op (vrouwen/mannen). Om in het eindklassement te komen dient men minimaal 4 van de 5 segmenten te hebben gelopen. Loop je 5 segmenten? Dan strepen we het resultaat met de minste punten weg.

Wanneer? Het eerste segment start op zaterdag 20 maart en eindigt op zondag 4 april. Voor elk segment krijg je twee volle weken (en 3 weekenden) de tijd om (eventueel in meerdere pogingen) je beste score neer te zetten.

Waar? Het eerste segment is 2.5 kilometer lang en kan je vinden via de volgende link: https://www.strava.com/segments/27601092
Een dag voor de start van het tweede segment (en de daarop volgende segmenten) delen we via de Strava Groep de benodigde info voor het nieuwe segment. Mogen we jullie vragen het segment toe te voegen aan je favorieten? Dat verbetert de zichtbaartheid!

Hoe? Om deel te kunnen nemen heb je een Strava-account nodig en moet je lid zijn van de groep ‘033 Strava Circuit’ https://www.strava.com/clubs/033stravacircuit
Je hardloopactiviteit sla je op met de titel: 033 Strava Circuit. In de beschrijving vragen we je vervolgens om de naam van je wijk + leeftijd te noemen (leeftijd op peildatum 20 maart). Zie foto onderaan ter verduidelijking. Over de wijken/ dorpen volgt woensdag meer info!

Dat was het voor nu! Mochten er vragen, onduidelijkheden of opmerkingen zijn, laat het hieronder weten. Woensdag meer info over de nieuwe feature van het 033 Strava Circuit 2.0!

Sjoerd, Co & Koen

Start van het segment (afslag Heiligerbergerweg richting Eurofleur)

Finish van het segment (net voor de Barneveldseweg)