Strava
Free app for Android and iPhone
Give Kudos
98
9
033 Strava Circuit

033 Strava Circuit

6:29 PM on Friday, April 2, 2021   •   Edited

033 Strava Circuit - Segment 2 (zat 3 april t/m zo 18 april)

Beste Lopers,

Allereerst: wisten jullie dat de 033 Strava groep al meer dan 800 leden telt ?!?

O.k., Segment 1 is nog niet voorbij of Segment 2 is alweer open. We houden hetzelfde stramien aan als tijdens de vorige editie. Altijd 16 dagen de tijd, met daarin 3 weekenden. Het laatste weekend van een segment overlapt met de volgende. En zo zijn we aanbeland bij het 2e Segment: een 5 km parcours dat net zoveel wind mee als tegen heeft, want het start en finisht op dezelfde streep. Zie foto’s in de bijlage bij dit bericht.

In de buurt dit keer voor de Teams uit noordelijke regionen van 033. Hier vind je de link van het segment: https://www.strava.com/segments/27753611 (Het blokje is met de klok mee).

Veel plezier bij nummer 2 van de 5. En onthoud; bij de Wijken en Dorpen battle krijg je net zoveel punten voor aantal deelnemers als voor snelle lopers. Dus: ‘Iedereen telt mee’. Kleine update van ‘sportiefste wijk/ dorp’ met nog 2 volle loopdagen te gaan: Er is nu een gedeelde 1e plek voor Team Berg-, Vermeer- en Leusderkwartier en Team Leusden – Woudenberg, met een 3e plek voor Team Vathorst. En die laatste was toch echt de gedoodverfde favoriet met verreweg de meeste en snelste deelnemers van het 033 Strava Circuit editie 1. Zondag weten we hoe dit gaat eindigen.. houd www.033stravacircuit.nl in de gaten!

Succes, tot snel en vele sportieve groeten,
Co, Koen, Sjoerd.

Start is de drempel (1e drempel bij de bomen en zoals je ziet, de tribunes links zijn al in aanbouw)

Na 2 km (praktisch) rechtdoor hier naar rechts

Dan na 2,5 km hier weer naar rechts

Daarna na 300m hier weer rechtsaf (net voor de Laak)

Hier ga je dan weer naar links de weg op waar je vandaan kwam

De Finish is dezelfde lijn als de Start (vanaf deze kant de 2e drempel)