Strava
Free app for Android and iPhone
Give Kudos
103
4
033 Strava Circuit

033 Strava Circuit

7:44 PM on Thursday, January 13, 2022   •   Edited

We gaan nog even door!

Ondanks de aanstaande versoepelingen lijkt het niet in de lijn der verwachting dat de komende tijd (veel) wedstrijden door zullen gaan. Vandaar dat wij hebben gekozen om in ieder geval nog een maandje door te gaan met het 033 Strava Circuit. Deze 3.0-versie zal daarmee ook een echt circuit worden, met minimaal 3 segmenten.

Op het eerste segment, 5km in Hoogland-West wordt al bijna 2 weken flink gelopen. Iedereen kan (nog) een poging doen tot en met zondag 16 januari. Het blijft de komende dagen prima loopweer, dus een goede kans om er wat moois van te maken!

Vanaf zaterdag 15 januari tot en met zondag 30 januari kan er ook gelopen worden op 'nieuwe' segment: 1500m op het “Jan van Riebeeckpad” langs het spoor richting Station Schothorst.

Het segment is te vinden via de volgende link: https://www.strava.com/segments/26482734) Een bijna recht fietspad dat start in de buurt van de Meridiaantunnel (met een mooi klimmetje!) en finisht net na de flauwe bocht voor het spoortunneltje. Zie bijgevoegde foto’s voor verduidelijking van het start- en eindpunt van dit segment. Dit segment was net als het eerste segment ook al onderdeel van een eerder 033StravaCircuit en biedt dus een mooie kans om je tijd van vorig jaar te verbeteren.

Over 2 weken kan vervolgens het 3e segment gelopen worden. Welke dat is houden we nog even geheim, maar de 3 segmenten vormen samen het circuit 3.0 waar de 2 beste prestaties (in punten) tellen voor het totaalklassement. Dus mocht je de eerste niet gelopen hebben kan je nog prima scoren in het klassement door de andere segmenten te lopen.

Succes aan alle lopers!

Co, Sjoerd & Koen