Strava
Free app for Android and iPhone
Give Kudos
26
5
Bram M.

Bram M.

8:15 AM on Saturday, October 17, 2020   •   Edited

HSK-Trias Wintertocht

Wegens Corona is de start van het vossenjachtseizoen helaas nog uitgesteld. Om toch wat te organiseren heb ik een idee geleend van de Coureur.

Zondag 25 oktober zal er een vossenjacht zonder vos uitgezet zijn. Volg alle pijlen (met de H) en confetti, rijd de route helemaal uit en upload je Strava file in de HSK Trias groep (als je hier lid bent is dat automatisch). De route kan je op zondag zo vaak als je wil rijden maar houd rekening met een tocht van ca 50 km en ga op een fiets die wel tegen wat onverhard kan.

Ik heb een aantal segmenten aangemaakt op de route die privé staan en pas zondag na 18.00 uur bekend zullen worden. Rij jij de hele route en ben je de snelste op de segmenten? Dan ben jij de morele winnaar van de dag! Hierover zal ik op zondag 25-10 na 18.00 uur een bericht plaatsen. Rij jij de hele route goed en ben je de snelste? Dan ben je pas echt een held.

Meedoen is simpel: zondag 25-10 vind je de startpijl voor het hek bij HSK-Trias, bepaal je eigen tijd en fiets de route. Het eindpunt is wederom bij het hek. Upload je Strava file en zet de file op openbaar (wegens segmenten). Alleen ritten die verreden worden op 25-10 tellen mee.

Let op de maatregelen:
- vermijd groepen (max 4!)
- fiets op 1,5 meter van elkaar
- houd je aan de verkeersregels

Vragen? Stel ze gerust hier!