Veles Biking

Veles Biking

Veles, Municipality of Veles, Macedonia (FYROM)

http://velesbiking.mk

ЗГ „Велес Бајкинг“ – Велес преставува здружение на граѓани-вљубеници во велосипедизмот кое е основано во ноември 2014, иако како група постои од 2012, најпрво како мала Facebook група кои во најголемиот број се пасионирани вљубеници на велосипедизмот, без разлика дали е MTB или road патека.
„Велес Бајкинг“ – Велес е здружение на велосипедисти-аматери кое е препознатливо по еден од најубавите и најживописните мтб настани во Македонија „АЗОТ мтб предизвик“, а се јавува и како организатор на велосипедска тура „Питијада“ која се одржува секој октомври во годината.

Join Club

Last Week's Leaders

  • Last Week
  • This Week

This Week's Leaderboard