Strava
Free app for Android and iPhone

Bicycling Club Ride - Raas Bike

11
SEP
3:30 PM Friday
Meet Up Spot Middelweg 30, Leiden
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

De eerste Bicycling Club Ride van 2020 staat op het programma. Op vrijdag 11 september opent Raas Bikes in Leiden haar deuren voor een gezellige ride. Je krijgt een kop koffie vooraf, de favoriete fietsroute van Raas Bikes (ongeveer 50 km.) en na afloop zorgen we voor een biertje en een hapje.

Details Bicycling Club Ride
Voor wie? Iedereen die gezellig mee wilt fietsen op vrijdag 11 september 2020 dus.

Afstand? Plusminus 50 kilometer, vanaf Raas Bikes, Middelweg 30, 2312 KJ in Leiden.

Aanmelden doe je via dit Strava-event of via het Facebook-event. Fijn voor ons om even te weten op hoeveel mensen we mogen rekenen. Deelname is natuurlijk gratis.

Programma
- Instuif vanaf 15.30 uur

- Start rit 16.00 uur

- Biertje + hapje na afloop - 17.30 - 18.00 uur.

- Finish Tour de France kijken op groot scherm na afloop

Uiteraard worden er tijdens de clubride rekening gehouden met de geldende richtlijnen omtrent corona. Dus, binnen in de winkel afstand houden, handen wassen, geen onverstandige dingen doen en thuisblijven bij klachten als koorts, hoesten, verkoudheid en/of keelpijn. Tijdens de rit mag er wel in groep gereden worden.

Over Raas Bikes
Raas Bikes is ontstaan uit pure liefhebberij en liefde voor de fiets! En deze liefde gaat verder dan fietsen alleen. Wat is nog mooier dan met fietsliefhebbers onder elkaar een drankje te doen of samen een voorjaarsklassieker te kijken?!

Raas brengt wielerliefhebbers bij elkaar en is een plek waar de deur altijd open staat: voor een van de social rides (ze noemen het een social Raas) of leer nieuwe fietsmaten kennen tijdens een nieuwe fietsroute. Alle activiteiten vind je natuurlijk op hun website.


Bicycling NL Verified Club
Amsterdam, North Holland, Netherlands