Strava
Free app for Android and iPhone

WattCycling Clinic

10
DEC
2:00 PM Saturday
Meet Up Spot Amstelvlietstraat 1 1096 GG Amsterdam
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Op zaterdagmiddag 10 december a.s. van 14:00 tot 15:30 uur kun je als clublid of volger van Cycle Capital een GRATIS clinic volgen bij WattCycling!

TRAINEN OP DE WATTBIKE
Tijdens de clinic stap je op de meest geavanceerde indoorfiets die er bestaat: de Wattbike. Deze Wattbike voelt aan als een echte fiets en meet heel nauwkeurig al je resultaten en prestaties. Door een of twee keer per week een groepstraining van 80 minuten te volgen, verbeter je je traptechniek en fietsconditie. Je wordt niet alleen sterker, maar gaat ook efficiënter fietsen.

GRATIS KENNISMAKEN
Wij laten je graag eens kennismaken met de basisprincipes van trainen op een Wattbike bij onze partner WattCycling. Train heel gericht je persoonlijke trainingszones en streef jouw doelen na. Via je smartphone sla je je prestaties op, analyseer je deze en kun je ze delen op Strava. Zo kan iedereen zien dat je goed bezig bent! Ook worden er uitgebreide trainingsschema’s beschikbaar gesteld via de app.

MELD JE DIRECT AAN
Test het zelf en volg onze GRATIS Wattcycling clinic op 10 december. Max. 25 deelnemers en Vol = Vol. Dus wees er snel bij!

Meld je hier gratis aan: https://www.cyclecapital.cc/wattcycling-clinic-10-december


Cycle Capital Verified Club
Amsterdam, North Holland, Netherlands