Toer voor ALS - Beklim digitaal de Mont Ventoux met een Tacx of Zwift software

19
APR
9:00 AM Weekly on Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, and Saturday
Casual (No-Drop) / Killer Climbs

Als elke meter telt, dan rennen we net wat harder, dan fietsen we wat verder en lopen we een extra blokje om. Doe samen met Team Garmin of Team Tacx mee aan de Toer voor ALS en ga met ons de strijd aan tegen deze dodelijke ziekte: tijdens de Toer voor ALS Home Edition. Het digitale startschot is op zondag 11 oktober en we finishen op zondag 8 november 2020. Deelnemen kan op ieder moment tijdens deze vier weken. Ga de uitdaging samen met ons aan en haal met jouw sportieve prestatie(s) zoveel mogelijk geld op!

Zet een bijzondere prestatie weg
Door een bijzondere sportieve prestatie weg te zetten, kun je geld ophalen. Bepaal voor jezelf een doel: wat dacht je van het lopen van een marathon? Of het zwemmen van 5 kilometer? Welk sportief doel je ook hebt, vraag anderen of ze jou willen sponsoren. Niet alleen sponsoren ze jou, maar ze leveren meteen een bijdrage aan het goede doel.

Of schrijf je in voor een Garmin Challenge
Je kunt je als individu inschrijven bij Stichting ALS, maar je kunt je ook inschrijven als teamlid bij Team Garmin of Team Tacx. Daarbij stellen we als challenge: Beklim digitaal de Mont Ventoux met een Tacx of Zwift software. Dit jaar is ook de Tour du ALS niet doorgegaan. Beleef nu zelf de Mont Ventoux op je indoor-trainer. Download de Tacx of Zwift software (ca een week gratis te proberen) en trap die kilometers weg.

Tot slot verloten we onder alle deelnemers diverse prijzen!

Lees meer via: https://www.garmin.com/nl-NL/blog/doe-mee-met-team-garmin-en-zet-je-in-voor-stichting-als/.


Eemnes, Utrecht, Netherlands