Strava
Free app for Android and iPhone

Cross van Bencec // E2

10
NOV
12:00 PM Sunday
Meet Up Spot Birt Bencecul de Sus
Race Pace / Rolling Hills

Ne plac cursele între prieteni așa că în atmosfera obișnuită de la Tour du Bencec, lansăm provocarea de toamna cu o cursa de gravel / cross (sau gross, cum îi place la Amza să-i spună :), păstrând finiș-ul tradițional pe Col du Bencec.

‍‍🚴🏼‍♂️ Traseu

Traseul recomandat face o buclă de 20 de km pe drumuri agricole, forestiere și cu finalul tradițional pe asfalt. Când e vreme uscată traseul este unul rapid și complet ciclabil, însă condițiile se pot schimba repede în funcție de vremea colorată de toamnă.

Pentru etapa a doua am ales să parcurgem bucla de 2 ori, în total a fi cam 41 de km.
‍‍‍În continuare fiecare are obligația de a trece succesiv prin punctele de control de pe hartă [Link mai jos].

Opțional se poate lua un punct de control la KM 9 numit {CP-X}, la crucea de pe deal de lângă Herneacova. Acest punct oferă un bonus de 15 puncte. Abordați cu atenție coborârea de pe deal!

Rută Strava: https://www.strava.com/routes/22321732
Rută GPX: https://coldubencec.cc/cx/downloads/Cross_Van_Bencec_v2.gpx
Harta cu punctele de control: https://coldubencec.cc/cx/images/cvb-map.png

🥇🥈🥉 Clasamentul general
Cross van Bencec se va desfășura pe parcursul a patru etape la finalul cărora vom desemna câștigătorul.

Rezultate: https://coldubencec.cc/cx/index.html#results

📝 Regulament
Se recomanda bicicletele de gravel, ciclocross și mountain bike, dar participarea este deschisă pentru orice fel de bicicleta.

Startul este comun pentru toți participantii.

Clasamentul etapei se stabilește în funcție de Strava Flybys. Fiecare participant este responsabil să-și înregistreze și să încarce activitatea pe Strava. Deasemenea verificați dacă activitatea este publică.

Având în vedere că nu vor exista premii sau taxă de participare, nu uitați că fair play înseamnă respect deci responsabilitatea vă aparține în totalitate și în ceea ce privește normele codului rutier.

⚠️ Disclaimer
Acesta este un eveniment social ad-hoc spontan (fără a avea un caracter competitiv) și trebuie tratat ca atare. Participanții sunt prezenți pe proprie răspundere și se presupune o cunoaștere și respectare deplină a regulilor de circulație pe drumuri publice.


Timișoara, Timiș, Romania