La GRAN pedalada d'En Bici Sense Edat

13
MAR
9:00 AM Saturday
Meet Up Spot Virtual
Beginner / Mixed

Ja comença #LaGRANpedalada. La 1a carrera solidària d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda. Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure i, gràcies a la solidaritat col·lectiva, poder obtenir recursos econòmics que es destinaran a oferir major quantitat de passejades amb els quals arribarem cada vegada a més persones en risc d’exclusió.

Amb motiu de la situació de la Covid-19, aquesta 1a edició de la GRAN pedalada es celebrarà virtualment. Des de les 10:00 del dissabte 13 de març i fins a les 22:00 del diumenge 14 de març, les persones participants podran fer de manera individual l’activitat que més els agradi (anar amb bici, caminar, córrer) i compartir l’experiència de manera col·lectiva.

Els i les participants poden triar entre dues modalitats de recorregut lliure durant el període de la carrera: 1 km a peu o 5 km corrent o en bicicleta, registrant-se a través de STRAVA

Participar es molt fàcil! Com fer-ho?

1) Us heu d’inscriure a traves de la web: www.enbicisenseedat.cat.
Hi ha diverses opcions de col·laboració: “Ja som família“, “Petita passejada”, “Ets molt gran” i donacions que ens permetran oferir major quantitat de passejades i arribar a més persones grans.
2) Descarregar-vos l’app gratuïta Strava
3) Aquell cap de setmana, entre les 10h i les 22h sortiu a caminar, córrer o en bici). A través de l’app STRAVA, sumarem els quilòmetres que farem entre totes!!

Totes les persones inscrites participen d’un sorteig de premis ben majos.


Barcelona, Barcelona, Spain