Strava
Free app for Android and iPhone

Vine a entrenar a can LIZ

13
NOV
9:00 AM Saturday
Meet Up Spot https://goo.gl/maps/2DAYn4ELyANyEtbk7
Beginner / Mixed

"Un cop passades les emocions, ja podem començar a escalfar cames per afrontar altres reptes.
La proposta de l'entrenament per la zona dels tres turons és un pur divertimento! Pujades, baixades, escales, rampes i sobretot, sobretot... unes vistes espectaculars i un recorregut per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat. Un trail molt urbà apte per a un ampli ventall de nivells!

La proposta és trobar-nos davant de les instal·lacions del Club Natació Catalunya, al carrer Ramiro de Maeztu, 24, el dissabte 13 de novembre, a les 8.00 h. Des d'allà iniciarem la ruta i ens enfilarem al turó del Carmel (conegut per la gent del barri com la Muntanya Pelada), on gaudirem d'unes fantàstiques vistes de 360º. Baixarem del turó i farem una visita ràpida al Park Güell, que ara sense turistes es pot visitar molt bé! Pujarem dalt de les Tres Creus (ara amb obres, ens quedarem al costat) i sortirem pel darrer el Park Güell en direcció al Parc de la Creueta del Coll. Allà enfilarem el camí fins al cim (ja en portem 3!), veurem el llac amb l'escultura del Chillida. Baixarem per darrere i anirem a buscar el parc del Guinardó evitant en la mesura que ens sigui possible trams urbans amb circulació. Passarem per davant del bar Delicias, rememorarem el Pijoaparte de las Últimas tardes con Teresa, del Marsé, entrarem al parc del Guinardó i, segons les ganes i les forces, farem una volta per arribar finalment als arxiconeguts i visitats búnquers. Allà ens farem la foto de rigor (a veure si podem tenir la pancarta) i cap a baix!

En total són uns 10 km, amb uns 400+, que es fan bé perquè hi ha tram de pista, de camí, d'asfalt i... d'escales!! El ritme aquí és molt relatiu... Difícil ser constant!

Us animo a fer aquesta ruta i acabar, com havia de ser, amb una ST que farem en un local que hi ha davant mateix del Club Natació Catalunya."
https://www.corredors.cat/forum/4-actualitat/960352-vine-a-entrenar-a-can-liz-tres-turons-del-guinardo-13-11-21?start=180#:~:text=Un%20cop%20passades,Club%20Nataci%C3%B3%20Catalunya.


Cataluña, España