Icon-ios-app
Strava
Free app for Android and iPhone

Tuition Climbing 101 UKM w/ Wan Tarmac

Ride
  • 30.7km
    Distance
  • 677m
    Elevation
  • 1:44:03
    Moving Time
  • 1,263
    Calories
  • 39
    Suffer Score
 
Download

Comments

  1. Hazlan B.
    Hazlan Bahauddin

    Ooo, kena tuition ke bagi tuition ni? 🔥🔥#perangsaraf

  2. Mohd Neo Tech L.
    Mohd NeoTech LSR

    Hahaha saya tak bersalah dalam hal ni Hazlan Bahauddin i am a lover not a fighter ❤️

  3. Hazlan B.
    Hazlan Bahauddin

    Takpe, kita tengok next week siapa yang kena.. 🔥 masuk event pun tak #perangsaraf macam ni 😂

  4. Azizi A.
    Azizi Ayob

    Kayuh mtb sambil baca buku ya

  5. Mohd Neo Tech L.
    Mohd NeoTech LSR

    Haha dah mcm nak pengsan kena ratah bukit2 UKM tu doc Azizi Ayob nak kena study balik basic kayuh beskal sebab tengok Wan Tarmac rilek aje

  6. Mohd Neo Tech L.
    Mohd NeoTech LSR

    Hazlan Bahauddin takpa teruskan saya mmg takde minggu depan kene balik awal kalau kayuh haha

  7. Hazlan B.
    Hazlan Bahauddin

    Alamak, din takde ke next week? Siapa nak tarik 25kmh naik peres pukul 12.00 tengah hari nanti? 😳

  8. Mohd Neo Tech L.
    Mohd NeoTech LSR

    Takpa ramai hantu lain bole tolong buat keje masa tu Hazlan Bahauddin hahaha