MTB Biezenmortel Loonse en Drunense Duinen 42 km

3
NOV
9:30 AM Sunday
Casual (No-Drop) / Rolling Hills

SBU Mountainbike toerrit Zondag 3 november 2019

Aan het eind van het SBU toerseizoen 2018 staat er een Mountainbike toerrit gepland (zondag 3 november 2019)
Je kunt op je eigen mountainbike of er ter plekke eentje huren voor € 20 incl. dagpas. We zien elkaar vanaf 09:30u in de Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11, 5074 RC Biezenmortel.
We nemen eerst gezellig een kop koffie of iets anders vooraf en voldoen de betaling van € 5,00 voor een MTB dagvignet om het gebied in te kunnen. De bijdrage is voor het onderhoud en in stand houden van de route en de bosrijke omgeving rondom het natuurschoon van de Loonse en Drunense duinen.
Dan gaan we om 10:00u op pad om de driehoekjes van de MTB route te volgen. Een schitterend parcours door de bossen en duinen. De route is single track dus houd een beetje rechts als er een snellere fietser achter je zit. Door de bossen die nu extra mooi in herfstkleuren zijn zoek je je juiste versnellingen in het glooiende terrein. Kijk goed waar je rijdt want de eerste lus staat bekend als "technisch". Kijk vooral ook goed om je heen naar al dat moois en rijdt je eigen tempo. We komen na zo'n 25 km in zo'n anderhalf uur weer uit bij de Rustende Jager en gaan dan, als je nog zin hebt tenminste, gelijk door met de tweede lus. Die is ook zoiets qua afstand (iets minder met zo'n 17 km) en gaat meer door de weilanden rondom de duinen. Na de twee lussen kunnen we aan de herstellende lunch in de Rustende Jager en na alle sterke verhalen vervolgens huiswaarts. Het is geen wedstrijd maar bedoeld om te genieten van de route en de natuur en elkaar.. .
Kom je ook? Een mooie afsluiting van het wegseizoen 2018 maar dan off road!! Het is zeker weer eens wat anders. Een unieke outdoor ervaring en beleving!
Neem graag wat geld mee voor het mtb dagvingnet van € 5,00 en een drankje vooraf en drankje en hapje na afloop.
Dit mag je niet missen! Hopelijk tot ziens op 3 november 2019...


Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland