Brabantse Wal

29
APR
9:00 AM Saturday
Meet Up Spot Grand Café de Keuning, Wouwsestraat 65 te Steenbergen
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Brabantse Wal

09:00 vertrek bij
Grand Café de Keuning, Wouwsetraat 65, Steenbergen

Parkeren kan in de Wouwsetraat of op het nabij gelegen parkeerterrein aan de Rozemarijnstraat.

De route is in totaal 110 km lang en telt 226 hoogtemeters.
Vanuit Steenbergen gaat het richting Bergen Op Zoom naar de Brabantse Wal. Door de bossen en langs Markiezaatsmeer naar Woensdrecht. Daar pakken we een klimmetje mee van gemiddeld 4,8% en 200 meter lang. In de Vuelta van vorig jaar waren hier nog bergpunten te verdienen :). Na Woensdrecht via Hoogerheide, bekend van het veldrijden, rijden we verder over de Brabantse Wal. Gelijk daarna gaat het over in het Grenspark Kalmthoutse Heide. Een mooi natuurgebied wat zich uitstrekt over Nederland en België. Rijden een stukje door België en zijn dan halverwege de tocht en dus tijd voor een ravitaillering.
De planning is om dat te doen bij De Leeuw van Vlaanderen, Antwerpsebaan 413, Antwerpen België.
Daarna terug naar het noorden. Weer Nederland in richting Zeeland. Over de Oesterdam, +/- 12 km lang, met uitzicht over de Oosterschelde. Dan via Tholen weer naar het startpunt in Steenbergen.

In principe zullen we de B groep snelheid hanteren. Mochten er veel deelnemers zijn kunnen we ook meerdere groepen maken met verschillende snelheden.

Introducees zijn van harte welkom mits ze daartoe fysiek in staat zijn en de regels van het rijden in een groep eigen maken.

Aanmelden kan via dit evenement op Strava.


Culemborg, Gelderland, Netherlands