Gran Fondo Brabant

3
JUN
9:00 AM Sunday
Meet Up Spot 51°41'14.6231"N 5°18'29.2324"E
Casual (No-Drop) / Mostly Flat

Gran Fondo Brabant

De Gezelligste Ride
De Gran Fondo met een ‘zachte G’; de Gran Fondo Brabant. Naast de St. Janskathedraal op de Parade is de start en finish. Vanaf deze historische plaats rijden we een prachtige toertocht door Noord-Brabant.

Gran Fondo Brabant laat je kennismaken met de mooiste delen van de gezelligste provincie van Nederland. Eind mei / begin juni komt de natuur tot volle wasdom. De routes voeren je door sfeervolle dorpjes en mooie natuurgebieden. We verzorgen een uitdagende en veelzijdige toertocht voor je, door delen van Brabant waarvan velen de schoonheid nog niet kennen.

Je start en finisht in hartje centrum Den Bosch midden op De Parade naast de St Janskathedraal. Na afloop is daar ook de locatie van het Finish Village, waar je met je fietsvrienden kunt napraten over deze toertocht.

Kwaremont Pop-Up Terras op de Parade
Kwaremont Bier en kasseien is een natuurlijke combinatie. Daarom bouwen we in het Finish Village van de Gran Fondo Brabant op de kasseitjes van De Parade een Kwaremont Pop-Up terras,

Begin juni zijn de zomerse fietsdagen toch echt aangebroken. En als het zonnetje schijnt kun je na afloop wat langer blijven hangen met je fietsmaten. Het eerste Kwaremont Biertje krijg je van ons en een tweede biertje mag je bestellen.


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland