Tour de Lake Ohrid 2022

2
AUG
7:00 AM Tuesday
Meet Up Spot Ohrid, Buffalo Beach
Casual (No-Drop) / Rolling Hills

TOUR DE LAKE 2022

Велосипедска тура околу Охридското Езеро.

Датум: Вторник, 2 август 2022
Време на пристигнување: 6:45 ч.
Време на старт на турата: 7:00 ч.
Место за старт и финиш: Buffalo Beach (плажата за одбојка на песок)
Насока на движење: Охрид - Св.Наум - Подградец - Ќафасан - Струга - Охрид
Должина на турата: 100 км
Вкупно искачување: 1000 метри


PRV DO VRV Verified Club
Скопје, Скопjе, Македонија