Midsummer Ride 2021

20
JUN
9:00 AM Sunday
Meet Up Spot Het Lokaal
Casual (No-Drop) / Rolling Hills

De langste dag van 2021 komt dichterbij en dit vieren wij met de Midsummer Ride toertochten! 6 gevarieerde GPX fietsroutes voor de Racefietser, Gravel biker, e-bike of stadsfietser vanuit Het Lokaal, Amersfoort (per e-mail verstrekt vlak voor 20 juni).
Uniek dit jaar is een XXL gravelroute! Daarnaast hebben we nog een leuke zandweggetjes route, diverse routes voor de racefiets en een familie fietsronde.
Tickets te koop in onze webshop voor €7,50, dit is inclusief het vullen van je bidon met sportdrank en een reep van BYE Nutrition en voor thuis een heerlijk Koerspret biertje!

Koop je ticket en steun daarmee ook ons Keistad Fietsfestival.

Lengte routes:

Raceroutes: 55 km (210 hoogtemeters), 80 km (420 hoogtemeters), 115 km (530 hoogtemeters)

Gravelroutes: 60 km en een XXL route van 125km!!

Familieroute: tussen de 20 en 30 km (route is in de maak).

Extra info XXL gravelroute:

Een zeer gevarieerde route die voert over bijzondere paden. We rijden onder andere het Kerstavondpad, een deel van de Grebbelinie, diverse zandwegen ten zuiden van Lunteren en rijden rondom het Wekeromse zand. Daarna voert de route richting Radio Kootwijk, we passeren dit imposante gebouw redelijk nabij. Na het oversteken van de A1 gaan we weer westwaarts en is een bijzonder mooi pad dat op een soort van talud vele kilometers lang de spoorlijn volgt. Via Garderen en Nijkerk gaan we weer terug naar Amersfoort.

Routeaanwijzing: op ongeveer 75 km steek je een spoor over. Daarna ga je twee keer links om zo hoog mogelijk langs het spoor uit te komen. Je moet waarschijnlijk een klein stukje lopen, want het steile klimmetje is nogal mul.

Met onze festivaltent staan we paraat om jullie te ontmoeten en een warm onthaal te geven bij terugkomst! Veel fietsplezier gewenst!! En natuurlijk kun je daarna ontspannen op het terras bij Het Lokaal!!! Volop zomerse gezelligheid, wij gaan ervoor! Inschrijven kan via onze website! ⁠

https://www.keistadfietsfestival.nl/webshop/


Keistad Fietsfestival Verified Club
Amersfoort, Utrecht, Netherlands