Rondje Wielercafes in de Giro 🩷

5
MAY
9:00 AM Sunday
Meet Up Spot Wielercafé De Proloog, Amerongen
Casual (No-Drop) / Rolling Hills

Fiets mee op zondag 5 mei tijdens Rondje Wielercafes in de Giro 🩷. Deze kleinschalige toertocht wordt verreden vanaf wielercafé De Proloog in Amerongen. Hier start je tussen 9:00 - 11:00 uur voor een heerlijke dag waar het beste van wielercafés en de koers samenkomen.

🌤 Routes zijn 80, 115 en 150 kilometer lang.
➜ 80 km - Fiets jij graag over rustige wegen, hoef jij niet zo nodig te klimmen en ben jij gebaat bij veel smalle paden? Dan is deze afstand ideaal voor jou.

➜ 115 km - Met de Italiaanse weg en Treekerweg bevat deze route prachtige beklimmingen door de groene natuur. Op het einde van de route liggen er bovendien nog enkele uitdagingen op je te wachten..

➜ 150 km - Heb jij dit voorjaar al lekker doorgetraind? Dan is de langste route tijdens Rondje Wielercafes in de Giro op 5 mei 2024 voor jou vast geen probleem. Achteraf kun je nagenieten in Amerongen met de eerste bergetappe van de Giro d'Italia op scherm.

🎁 Voor elke deelnemer ligt er bij de start een startpakket klaar.

👉 Inschrijving is open van 23 maart tot 2 mei 2024. De vroege-vogel-korting is geldig t/m 29 april. Alle informatie & inschrijven: www.wielercafes.nl/rwg.


Wielercafes Verified Club
Nijmegen, Gelderland, Netherlands